Artă din flori: 7 buchete și mesajele lor - thefavorites
16580
post-template-default,single,single-post,postid-16580,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Artă din flori: 7 buchete și mesajele lor

În filmul Love Happens, personajul principal Julie avea o florarie și pastra copii ale celor mai frumoase mesaje care i-au trecut prin mână. Mi-a plăcut mult ideea și cred că este fașcinant ce pot transmite oamenii cu un buchet. Dragoste, recunostință, rabdare, regrete, felicitări, toate sunt inghesuite pe un carton de doar câțiva centimentri. Cât despre buchet în sine, acesta este o arta… arta de a înnobila mesajul potrivit la momentul potrivit.

Zilele trecute căutam un site de unde să comand un buchet pentru cineva drag și așa am învatat că buchetele cele mai frumoase au și o poveste pe măsură. Dacă ți s-a întamplat să iei un buchet la întamplare și să constați până la destinatar că e ofilit sau prea sărac pentru ce voiai să transmiti, atunci te invit în lumea buchetelor fine și perfecte. Eu am gasit cateva aranjamente minunate cu mesaje foarte populare pe un site cu un nume simplu si frumos: Baiatul cu flori. O sa vedeti mai jos ca buchetele chiar sunt suflete pereche cu mesajul. Florile cu poveste au ceva aparte – unele amuzante, altele emotionante – si vreau sa le impart cu voi.

Aranjament Mi-am dat cu tesla-n baie!

Ca să parafrazez o replică celebră a lui Gheorghe Dinica in Filantropica: ”Buchetul intins care nu spune o poveste, nu primeste iertare”.

Buchet de flori Love me back

Așa poate începe orice iubire. Cu un buchet sincer si curajos.

Aranjament Jur ca nu mai fac!

Când nu e de ajuns să o spui, trebuie să începi să demonstrezi.

Jur pe rosu

Oricând ai nevoie de un argument solid sau de ceva roșu la indemână.

Aranjament floral Love Song

Cand nu stii sa canti la chitară, dar vrei totuși sa-i dedici ceva de suflet.

Aranjament floral Top of the world

Acest buchet este despre copii și momentul în care apar ei în viața noastră.

Good News Today

Acest buchet este unul dintre preferatele mele și cred ca e și foarte popular. Nu am cunoscut vreun om care să nu iubească lalelele și veștile bune.

Am citit ceva frumos pe pagina la Baiatul cu Flori, ca sunt buchete pentru zambete care opresc timpul in loc. Atât de adevărat pentru ca așa ne simtim cand cineva iubit e fericit.

No Comments

Post A Comment