REVIEW: Ariel AllinOne Pods + Oxi - thefavorites
17123
post-template-default,single,single-post,postid-17123,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

REVIEW: Ariel AllinOne Pods + Oxi

Ariel e unul dintre brandurile care nu m-au dezamagit de-a lungul timpului. Asa ca m-am bucurat sa am ocazia sa testez timp de o luna de zile capsulele Ariel AllinOne Pods + Oxi Effect. Acest review este unul 100% pozitiv si vreau sa va descriu care sunt punctele forte ale acestui produs, la ce beneficii sa va asteptati atunci cand il utilizati si de ce sa il incercati si voi.

Haine perfect curate

Hainele care ajung in masina mea sunt foarte patate, pentru ca am doua fetite foarte mici care experimenteaza intens, lucru care se lasa de obicei cu pete complicate. Asa ca am fost surprinsa sa constat ca elimina petele fara sa ne mai tratez in prealabil cu un spray special si fara sa dozez o cantitate mai mare de detergent.

Capsule care se dizolva chiar si la 30 de grade.

Cel mai des folosesc un program de spalare rapida si imi place ca aceste capsule se dizolva complet si nu raman lipite de haine. In doar 30 de minute si la 30 de grade curata hainele si le lasa impecabile.

Parfum placut

La capitolul parfum, capsulele Ariel AllinOne Pods + Oxi lasa un parfum foarte discret, asa ca daca va place ceva mai puternic sau intens va recomand sa folositi balsam. Mie imi plac hainele curate fara sa fie un miros persistent de detergent, asa ca nu mai adaug nimic in plus.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment