Moon Resort sau casa visurilor de la munte - thefavorites
16904
post-template-default,single,single-post,postid-16904,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Moon Resort sau casa visurilor de la munte

E dimineata si primele raze de soare iti deschid ochii spre crestele muntilor. Esti intr-o casuta de munte cu geamuri panoramice si din pat ai o priveliste superba asupra muntilor Bucegi. Nu stiu daca este vorba despre aerul tare, patul confortabil sau linistea muntelui, dar casutele de la Moon Resort au praf de somn odihnitor, iar privelistea e mai energizanta decat o cafea tare.

Am ajuns la Moon Resort intr-o vineri seara si dupa ce am luat cheia, am deschis o casuta doar a noastra pentru un weekend intreg. Cu un exterior din lemn si metal, casutele par rupte din muntii altor tari, efectiv nu am vazut un concept asemanator la noi pana acum.

Din fericire, Moon Resort se afla in tara noastra, in Busteni si este format din case mobile cu vedere la munte, situate la doar 700 de metri de Castelul Cantacuzino.

Ce ne-a cucerit din prima clipa a fost designul modern, semineul si simplitatea detaliilor. Noi am fost cazati la casuta Juliet 4, cu terasa pe acoperis. Mi s-a parut un loc extrem de romantic, retras si special.

Casutele nu sunt foarte mari, dar sunt primitoare si confortabile, nu am simtit vreo clipa ca ne-ar lipsi ceva. Camerele sunt dotate cu fierbator, aparat de cafea si cuptor cu microunde. Un mare plus este TV-ul mare cu ecran plat si Netflix, de deasupra semineului, perfect pentru maratoane de filme. De asemenea, exista prăjitor de paine, frigider, aparat de cafea si fierbator. Bonus, in fata fiecarei casute este un gratar.

Moon Resort este sigur chiar si in aceasta perioada a pandemiei pentru ca dincolo de momentul in iei/lasi cheia nu trebuie sa mai interactionezi cu nimeni. Si un lucru pe care l-am apreciat, cheia a fost dezinfectata in fata mea, inainte sa o primesc. Sunt acele mici detalii care fac diferenta in aceasta perioada.

Moon Resort e aceea casuta de la munte pe care o visam sa o avem macar o data in viata. Cu vin baut in fata semineului, priveliste de vis, aer curat si linistea muntelui.

 

No Comments

Post A Comment