Decorațiuni de efect pentru orice petrecere - thefavorites
16467
post-template-default,single,single-post,postid-16467,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Decorațiuni de efect pentru orice petrecere

Decorul evenimentelor tale spune multe despre tine. Clasic sau copilăros, romantic sau rezervat, simplu sau fastuos, totul este de obicei în concordanță cu sufletul tău. Dacă te-ai plictisit de baloane, flori de hârtie și confetii o să găsești mai jos câteva idei simple care pot schimba radical fața unui eveniment.

Felii de trunchi de copac

Simple și naturale, feliile de trunchi de copac mi se par un decor inspirat indiferent de anotimp. Le recomand ca un plus inedit la orice masă specială.

Globuri

Umplute cu flori, mesaje pe hârtie, confetii, bomboane sau lumânări led, globurile nu mai sunt de mult rezervate doar sărbatorii Crăciunului. Eu cred că sunt un decor potrivit de petrecere sau o mărturie frumoasă tot timpul anului.

Ghirlande origami

Acest decor delicat m-a cucerit când l-am văzut în fotografiile Alexandrei de la Povesti din Bebelonia. Alexandra a scris un articol despre cum a realizat un decor de botez cu doar 600 de lei. Toate detaliile evenimentului ei au fost frumoase, dar micii cocori din origami mi s-au lipit de suflet. Îi poți realiza singur relativ usor, chiar și cu o foaie normală si gută de pescuit. Găsești o multime de tutoriale pe internet.

Foto Pinterest

Aranjamente cu poze

Pozele au calitatea de a te transpune cât ai clipi în momente fericite și trezesc o multime de Îti mai aduci aminte când…? Poți pune poze cu personajul/personajele principale ale petrecerii sau cu el/ei împreună cu invitații care vor fi cu siguranță placut surprinși să se regăsească printre amintiri. Poți să le aranjezi sub forma de cifre, litere, mesaje scurte sau doar să le agați la vedere. Eu am găsit ghirlande luminoase cu 100 de leduri și 20 de cârlige pentru poze la 100 de lei aici. După petrecere, cred că este un decor frumos pentru coltul tău de suflet de acasa.

Foto: suchastyle.com

Decorațiuni LED pentru masă

Ghirlandele cu lumină blandă în suport de sticlă sunt un decor superb pentru mesele festive de la apus. Se potrivesc perfect cu un decor romantic sau o petrecere în gradină. Crează o atmosferă blandă și sentimentul că nu mai ai nevoie de prea multe piese de decor în jur pentru că acaparează privirea. Eu am gasit un model ca cele din poză la 90 de lei la MeliMelo Deco. Le poți cumpăra online de aici.

Foto Pinterest

Flori în sticlă

Florile proaspete, cu parfum discret sunt clasicul care înnobilează orice eveniment. Eu iubesc trandafirii, freziile, lalelele și florile mici de camp, dar nu cred ca există pe lume vreo floare urata care să nu-și gasească locul la masa evenimentului tău. Pentru botezul fetei mele am avut mici buchete de flori în pahare și eprubete.

 

Mărturii peste ani

Pentru mine, mărturiile cele mai dragi sunt cele pe care le pot păstra peste ani așa că am ales sa ofer plante cu un mesaj. O altă variantă erau mărturiile personalizate din turta dulce, dar nu cred că există eveniment fără ceva dulce, așa că m-am gândit că ar fi doar un desert în plus care dacă e bun e mâncat pe loc, nici nu o să apuce invitații să iasă cu mărturia pe ușă. Mi se pare frumoasă mărturia plantelor naturale în ideea de a păstra ceva peste timp, ceva ce va crește împreuna cu noi.

Fructe

Acest decor comestibil este perfect pentru un brunch in gradină. Mizează pe fructele de sezon și va fi și un decor foarte accesibil. Nu garantez că decorul va mai fi intreg până la sfârșitul petrecerii.

Mesaje personalizate

Un mesaj pentru fiecare sau de ce nu, unul pentru toți invitații va crea o poveste unică pentru evenimentul tău. Poate fi o mulțumire, o amintire, o urare… orice simți pentru cei care o sa-ti fie alaturi. Poate să fie un mesaj personal, emoționant la o petrecere privată sau un mesaj simplu, cald pentru invitații unui eveniment corporate.

 

Majoritatea ideilor și fotografiilor le-am găsit la Iulia de la Mugur de Zof, cea care ne ajută să adăugam detalii frumoase petrecerilor mari din viața familiei mele. Sunt pasionată să decorez orice se poate, dar atunci când vine vorba de evenimentele speciale prefer să las emoțiile pregătirilor pe mâini bune. Indiferent dacă ești un admirabil adept DIY și îți realizezi singur aranjamentele visurilor tale sau lași asta în grija unui specialist, nu subestima importanța unui decor pe placul tau. Este decorul la care te vei intoarce toată viața, decorul amintirilor tale de neuitat.

No Comments

Post A Comment